爱达荷州立大学中国学生学者联谊会

Chinese Association of Idaho State University (CAISU)

Very best Development to attain Objectives in FIFA 19

Very best Development to attain Objectives in FIFA 19

De meeste FIFA-spelers nemen strategie?n aan die stakers en aanvallers bevoordelen. Als gevolg hiervan is de standaardformatie van uw group mogelijk niet de beste rating voor het behalen van doelen. We hebben hieronder enkele suggestions gegeven voor het opzetten van een aanvalsformatie,buy fifa coins zodat je de beste FIFA 19-formatie kunt bouwen om doelen te scoren.

In FIFA 19 heb je heel veel controle more than de individuele tactieken die tot je beschikking staan. Je kunt Development meteen wijzigen, doorway aangepaste formaties in te stellen voor elk van je gameplannen. Als zodanig hoef je jezelf niet langer huge te zetten in een stijve formatie.Voor je Aanval Spelplan raden we aan om te gaan satisfied een 4-2-3-1 formatie. Zorgend voor een goede breedte, kun je de bal vanaf de vleugel inladen, waarbij je die lijn van vier aanvallers in beweging zet voor een doelpunt.

Als je satisfied Extremely Attacking Perform gaat, kies dan voor 4-2-4. Dit zorgt ervoor dat er een hoge dichtheid van aanvallende spelers in de doos is om verbinding te maken satisfied kruisingen die je hun weg stuurt.

Bij het aanpassen van je aanvallende spellen, is het een goed idee om Snel samenstellen toe te wijzen. Dit versnelt het spel geleidelijk naarmate je dichter bij het doel komt, waardoor je aanstootgevende bewegingen extreem dynamisch worden.

Je kunt instructies geven aan elke speler in je squadron. Dit bepaalt hoe ze zullen reageren, afhankelijk van het spelplan dat je kiest. We raden aan om de instructie 'Get in Behind' voor spitsen te gebruiken, omdat je hierdoor ballen naar je topspelers kunt voeren.want know more fut coins news Read More

查看次数: 17

评论

您必须是爱达荷州立大学中国学生学者联谊会 的成员才能加评论!

加入 爱达荷州立大学中国学生学者联谊会

Local News

© 2020   Created by Webmaster.   提供支持

徽章  |  报告问题  |  用户协议